NYHETER

2018

Häng med mig Stefan Di-Omnia under hela år 2018 fram mot utgivningen av kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419. Den verklighets baserade skrivna kriminalromanen som kommer bli eldigt brännande het och smygandes rykande obehagligt närvarande till att ta sig in i din själ och kanske stanna där för evigt! Ondskans dotter är den verkligt skrämmande ondskan när den är som mest slug och beräknande iskall.

Du läser mer om mig som författare och den kommande boken  samt andra böcker här på min hemsida.

Titta gärna en stund på filmen
 

 

Nyhetsflödet i stort med det som sker varje månad i skrift, senaste YouTube klippet och snabba uppkopplingar från mitt Twitter flöde delas här.  

 


2018

Mars


Måndag 5 mars sattes utgivningsplanen för kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419. Jag och min redaktör har jobbat fram den så att vi även har "luft" (extra tid) i tider som satts, det känns väldigt bra att inte behöva jobba under stress igenom hela projektet. Det kommer bli mycket krävande med hård disciplin hela vägen, så inga problem då jag är van att jobba med fullt fokus hela vägen in i mål. Som för mig blir fram till 1 maj 2019, då även marknadsföringen ligger med i planen. Så nu jobbar jag mot att ha klart hela råmanuset den sista april 2018.  UTGIVNINGSPLAN 2018 sid 1jpg

UTGIVNINGSPLAN 2018 sid 2jpg


Februari

Onsdag 21 februari
Här är bilderna som nu är bestämt att år 2018 kommer vara de som marknadsför mig som författare. Ett spännande och utvecklande år inom KRIMINALROMANERNAS bokvärld. Bilder som är tagna av fotograf Gabriel Liljevall.
Stefan_Di_Omnia_Foto_Gabriel_Liljevall_0232jpg

Stefan_Di_Omnia_Foto_Gabriel_Liljevall_0220jpg

Stefan_Di_Omnia_Foto_Gabriel_Liljevall_0222jpg 

Torsdag 15 februari,
så skickades ett första "TEST" redigeringsmanuset iväg till min redaktör för en generell genomgång.  74 stycken A4 sidor som innehåller 34521 ord.  Två delar från inledningen = prolog och första kapitlet, två delar i mitten delen och två delar i slutet.
Det ska bli grymt spännande att se hur redaktören ser på första utkastet som hon får ta emot. Storyn, karaktärerna, dramaturgin, dialogerna... Om några veckor så träffas vi för en första genomgång och samtal om hur vi tillsammans ska jobba fram det grymt bästa manuset till kriminalromanen KATTSTRYPAREN
Rum 419, boken som släpps till försäljning och förhandsbokning i början av november 2018. Mer om den delen kan du läsa på EAST Förlag. HÄR
 

Nu är det på riktigt gällande manusbiten, så fullt fokus 10-14 timmar per dag 6-dagar i veckan. Så blir det fram till sista april 2018 då råmanuset till den färdig boken på ca 540 sidor ska vara klart.    

Frsta manus 15 feb 2018jpg


Januari


Måndag 29 januari, idag pratade jag och min redaktör på telefon inför att hon ska läsa drygt hundra sidor av mitt manus, en bit i början, i mitten och i slutet är det som ska tittas igenom i en första överblick så att hon får lite insikt i storyn, karaktärerna och deras drag samt hur jag formulerar mig. I februari kommer vi sen att träffas för att gå igenom utgivningsplan och lite mer hur vi ska jobba tillsammans för att uppnå bästa resultatet. Så nu är det bara att jobba vidare med manus och de 1200 ord jag varje arbetsdag har som mål att skriva. Så nu är det fullt fokus på allt som gäller det färdiga manuset till kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419.

Writer Stefan Di-Omniajpg

Tisdag 16 januari, jag jobbar för fullt med delar av manuset som egentligen redan för någon dag sedan skulle skickats till min Redaktör och Lektör för en första snabb koll. Men när jag jobbade lite med det sista kapitlet så gjorde jag den fantastiska upptäckten i att det fanns mycket att utveckla i det som sker där och då. Så nu har jag skapat fyra helt nya kapitel av det sista. Så ett kapitel blev fem. Det känns som en grymt bra utveckling av uppbyggnaden av slutscenen i kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419

Stefan_Di_Omnia_Foto_Gabriel_Liljevall_0222jpg

Onsdag 3 januari, det kommer hända mycket direkt nu när jag startar upp det nya året 2018. Saker som sen ska ligga klart vid utgivningen i november/

december 2018 av kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419. En projekt-ledare med ansvar för PR, lansering och säljuppdrag ska knytas till bokpro-jektet. Samt avtalet med agenten ska bli klart.

Min YouTube kanal har blivit också en Videologg = Vlogg. Senaste inlägget kommer alltid finnas här på hemsidan under fliken NYHETER och högst upp på höger sidan. Finns även på BOKbloggens första sida och de övriga av mina sociala digitala plattformar. Men endast på YouTube kanalen kommer samtliga inlägg att finnas. Inlägg är namngivna med datum, månad och år.
Vloggbild Stefan Di-Omniajpg
Jag verkligen kokade av inspiration under min ledighet i mellandagarna och såg verkligen fram mot att få börja jobba igen nu i januari 2018, ska bli så härligt att gå till jobbet 6-dagar i vecka för att få jobba med det jag älskar att göra mest. Skriva bokmanus och allt annat runt mitt skrivande som handlar om att bygga mitt säljande varumärke.

Varumärket

STEFAN DI-OMNIA. 

Stefan_Di_Omnia_Foto_Gabriel_Liljevall_0220jpg

2017


December


Måndag 18 december Nu kommer jag att vara ledigt från den 19 december 2017 och fram till 3 januari 2018.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR


Nu ser jag fram mot ett mycket givande och skrivande år 2018.

Stefan Di-Omnia 2018jpg


Söndag 17 december Det ska bli härligt att ta lite ledigt över jul och nyår. Fira jul med familj och släkt på de traditionella juldagarna. Även om jag någon av dagarna kommer att smyga mig in till skrivarlyan de dagar min man jobbar. Vården av andra människor tar aldrig ledigt, hjältarna jobbar helger då andra är lediga. På samma sätt som oss egna företagare gör. Vi jobbar oftast också då andra är lediga, det finns inga helger, givna lediga kvällar eller fem veckors semester.

Som författare hamnar jag också i en annan värld, i bubblan där tankarna kommer mer och oftare än i livet utanför manuset jag skriver på. Så visst kommer jag skriva någon/några kapitel under min ledighet, men aldrig då min man är ledig.
 

Ledig från 19 december 2017 fram till 3 januari 2018

Julen blir att fira med en stor familj och släkt, nyår firar vi helt själva i skaldjurens tecken. Vi ska fira i ensamheten med hunden Texas och katten Findus.

Så här är min hälsning detta år

God Jul 2017jpg


Fredag 15 december
så grymt glad och väldigt tacksam över att jag idag kunde  knyta en helt ny medarbetare till teamet runt mitt bokskrivande. Emma, som blir min redaktör, lektör, språkgranskare och även hjälper till med sättningen av mina böcker. Så fantastiskt skönt att allt löste sig nu när Kriss ska bli mamma och då också vara mammaledig under en längre tid.
Nu kan jag njuta av att det endast är ett avgörande i förlagets händer vilket tryckeri som ska anlitas för att trycka den över 540 sidor tjocka kriminal-romanen  KATTSTRYPAREN
Rum 419. Som sagt oerhört glad och stolt att ha superproffsigt team i mitt arbete som författare. Hälsar Emma hjärtligt välkommen och är säker på att hennes granskande ögon och kreativa text-förbättrings förslag, ökar kraftigt kvalitén i berättelsen, som hon kommer skicka till mig på mejlen under redigeringen av manuset fram till boktryck.
TANGENTBORD till Nyheterjpg


Lördag 9 december
jag passade på att åka upp till Stockholm några timmar för att besöka Gamla Stan och området runt Julmarknaden på Stortorget. För om exakt ett år så startar den stora bokreleasen i lokalen som ligger precis vid Stortorget och den välkända Svenska Akademiens högborg.

Se YouTube klippet då jag berättar lite mer om denna resa https://youtu.be/oga5G1-RtTo

Glädjande för mig är att se så mycket folk på julmarknaden och att även gående trafiken utanför lokalen till och från julmarknaden är kraftigt ihållande hela tiden. Så jag ser verkligen potensen i att även människor som är helt ovetandes om min release kommer att spontant droppa in i lokalen, få sig ett glas glögg och lite pepparkakor samt köpa en kriminalroman till någon i julklapp, är en alltid uppskattad julklapp.  Releasen håller på från lördagen den 8 december till den onsdagen den 12 december 2018. Mer om bokreleasen kan du läsa HÄR

IMG_20171209_163233jpg


Onsdag 6 december allt uppdaterat och klart inför det stora året för mig som författare, år 2018.  Nya bilderna som tagits av fotograf Gabriel Liljevall pryder nu alla mina digitala sociala plattformar. En helt ny hemsida är klar och likaså en ny BOKblogg. Videon som promotar mig som författare ska öka intresset för mig och mitt arbete, släpptes tisdag 5 december. På mindre än 8 timmar så har videon tittats på av över 125 personerSå nu ska den spridas vidare på alla sätt fram till sista juni 2018.
Så här blev videon. https://youtu.be/bINioYBD0i4

Stefan_Di_Omnia_Foto_Gabriel_Liljevall_0233jpg


Lördag 2 december jag för någon dag sedan en för mig väldigt viktig artikel i branschtidningen SKRIVA. Artikeln handlade om hur viktig de sociala digitala plattformarna är för att nå framgångar i försäljningen av böcker. Att hela tiden låta sitt varumärke synas utan att egentligen medvetet ses som ett varumärke av den som ser dig och dina inlägg. En författares namn är det viktigaste varumärket.  

Redan år 2011 visste jag om varumärkes betydelse för framgångar, samma år byter jag mitt efternamn till Di-Omnia. Jag är ensam i hela världen som heter Di-Omnia.

Ensam ägare av varumärket Di-Omnia! Samtliga mina sociala digitala plattformar har mitt varumärke. Artikeln i tidningen SKRIVA blev ett bra kvitto för mig att jag tänkte helt rätt redan år 2011 då jag planerade in mitt eget viktiga varumärke för framtida framgångar som författare.

Bild 1jpg

I ett inlägg på min BOKblogg kan du läsa lite mer om mina tankar om mitt varumärke och vilket mål jag har med mina mina sociala digitala plattformar. ÖKA MED + 25% på plattformarna är nya målet för mitt VARUMÄRKE…

Du läser inläggen HÄR


November

Onsdag 22 november blev min egen dag i fokus framför kameran. Porträttbilder togs av mig i olika miljöer runt om i Norrköping. Bilderna som under åren 2018-2020 kommer användas av mig i olika sammanhang. I böcker som presentation av författaren, i sociala medier, hemsidan och för media att använda i olika reportage. Får snart bilderna av fotografen för att gå igenom vilka jag vill sen att han ska redigera till ett färdigt material att börja använda år 2018. 

Stefan Ny bild oredigeradjpg


Måndag 20 november blev en fantastisk spännande, inspirerande och verklig dag då vi alla denna dag kom så nära det verkliga mordet som man bara kan komma det som egentligen hänt på riktigt!
F
otografering av bilden till framsidan av bokomslaget. Filmning av scen 6 till bok trailern. Modellen som låg där i sängen under alla timmarna som allt pågick. Sminkaren och maskören som fick alla i rummet att inse att där låg en människa som är död. Död genom strypning! Allt blev så grymt verkligt. Efter femton timmars arbetsdag så kände jag mig otroligt nöjd att fått jobba med alla inblandade i projektet och ta del av deras professio-nella kunskaper som de levererade med över 100% skicklighet.

Allt blev så mycket bättre än vad mina redan högt uppsatta mål var satta. Slutresultatet kommer officiellt visas upp i november 2018.  

filmingjpg
Senaste Vlogg inlägget på YouTube

 

Twitter flöde LIVE