NYHETER

2018

Häng med mig Stefan Di-Omnia under hela år 2018 fram mot utgivningen av kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419. Den verklighets baserade skrivna kriminalromanen som kommer bli eldigt brännande het och smygandes rykande obehagligt närvarande till att ta sig in i din själ och kanske stanna där för evigt! Ondskans dotter är den verkligt skrämmande ondskan när den är som mest slug och beräknande iskall.

Du läser mer om mig som författare och den kommande boken  samt andra böcker här på min hemsida.

Titta gärna en stund på filmen
 

 

Nyhetsflödet i stort med det som sker varje månad i skrift, senaste YouTube klippet och snabba uppkopplingar från mitt Twitter flöde delas här.  

 


2018
April

27 april 
släpps pressmeddelandet om utgivningen av kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419. Du läser Pressmeddelandet  HÄR 

2018jpg


Tisdag  17 april 
Dagens möte på Jollachoklad med producenten och filmaren angående boktrailerns till kommande  kriminalroman som släpps i november 2018. Planering av scenerna 1, 4 och 5 som kommer filmas i Nacka och Västerås i sommar. Dagarna för filmningen är bokade och så också den kvinnliga modellen som medverkar, ska återigen bli grymt inspirerande att jobba ihop med Jonas och hans team.

Trailern 3JPG

Mars


Torsdag 22 mars  bokutgivningen är i hamn nu.   Vilken känsla det är, att nu finns allt på papper, avtalat och klart. Idag godkände jag avtalet som gäller redaktören, redigeringen, korrekturläsaren, projektledning och sättning av boken till tryckfärdig PDF. Sedan tidigare är allt klart med bokomslags designern som just nu jobbar med omslaget fram och baksida.   Det är en sådan oerhört jävla go känsla i hela kroppen, då jag i mitten av oktober 2013 bestämde mig för att skriva boken på väg hem i bilen från häktningsför-handlingen i Västerås, efter 4,5 år nu när jag har allt avtalat och klart med ett superteam bakom mig. Teamet som kommer göra boken absolut bäst!
OFFERT MARS jpg
Avtalen klara nu med hela teamet för kriminalromanen

KATTSTRYPAREN Rum 419

CHAMPANGE jpg
Idag har jag lagt Champagnen på kylning, för ikväll ska jag verkligen fira triumfen som detta innebär! Champagne och indisk mat.

Senaste Vlogg inlägget på YouTube

 

Twitter flöde LIVE