PRESS & MEDIA

 

PRESSBILDER

Pressfoton med fri nyttjanderätt. Kan användas fritt i redaktionella sammanhang med angivande av fotografens hela namn. 

Kontakta Stefan för högupplösta bilder i JPG


 
 

TV 
 

 
 

 

PRESS-MEDDELANDE

&

TIDNINGARPRESSMEDDELANDE

27 april 2018

Du kan på BOKbloggen  läsa en längre och djupare förklaring till mitt beslut att skjuta på utgivningen av boken. 
Så fort jag lagt ut inlägget så kan du läsa det, HÄR 


 

PRESSMEDDELANDE

17 November 2017

 

Nr 1

Igår torsdag 16 november 2017 får jag ett mejl från ansvarige på TellUs Bok- & Berättarmässa.

De hade fått ett skriftligt hotbrev om rättsliga åtgärder om de inte ställer in mina programpunkter på mässan då den person som skrivit brevet hävdar att det är förtal mot henne som person.

Jag ringde omgående upp en av de ansvariga på mässan och vi pratade om hur vi skulle förhålla oss till detta rättsliga hot. Själv viker jag mig aldrig någonsin för hot som riktas mot mig personligen, men nu riktade det in sig mot andra personer och inte mot mig direkt.  

Vi bestämde att höras idag fredag 17 november och ta en diskussion hur allt skulle genomföras.

Idag på eftermiddagen bestämde jag mig för att INTE medverka detta år på mässan. Beslutet togs inte för hotet/hoten, beslutet togs för att just nu har jag inte tiden att lägga fokus på att bemöta hot, kringgå dessa och heller inte gå in i nya rättsliga processer. Jag är inne i en skrivperiod av manus till kriminalromanen KATTSTRYPAREN
Rum 419 och vi ska nu i dagarna foto-grafera omslagsbilden till framsidan på boken och filma scener till bok trailern.

Så jag har mycket annat viktigare att fokusera min tid på just nu.  


För om 376 dagar från idag så har jag releasefest för kriminalromanen som allt detta egentligen handlar om. Så om ett år, kommer jag inte avstå eller avbryta någonting som rör mig och min bok som då och från nu kommer marknadsföras ännu hårdare, större och tuffare. Ingen ska någonsin genom hot stoppa eller tysta mina skrivna ord, böcker eller framträdanden. Ingen ska göra det.  

Jag önskar alla medverkande och arrangörer en underbar

Bok- & Berättarmässa år 2017.

Ha det bäst!


 Nu ska jag ägna all min tid på kriminalromanerna Kattstryparen Rum 419, Längs Vägen Dör Vänskapen och Trilogin VIRUSNOVA samt den nya förfrågan som inkom för någon dag sedan om ett mord som skett för några år sedan. Frågan om jag kunde skriva en kriminalroman så nära det verkliga mordet som är möjligt.


Det känns som att jag som författare har att göra ett bra tag framöver i den skrämmande verkligheten i mord som har skett på riktigt, men som ingen har dömts för.

 

Norrköping 17 november 2017

 Stefan Di-Omnia

FÖRFATTARE

 

Läs mer om mina böcker HÄR


Lite mer information om kommande bok releasefester om ett år läser du mer om redan nu  HÄR   

 

Nr 2

I oktober månad 2017 tog jag beslutet att inte längre ingå i samarbetet för att skriva biografin om Carina ”SVARTA ÄNKAN” Frödins liv. Beslutet grundar sig i att tilliten till Carina Frödin inte fanns i den utsträckningen som måste finnas i att skriva en annan persons bok. Carina delgavs mitt beslut i en rekommenderad försändelse med mottagningsbevis. 31 oktober kvitterade hon mottagandet av försändelsen.      

Då jag hösten 2016 tackade ja till att skriva hennes bok, så hade jag ett enda krav. Sanningen och inget annat än sanningen i allt.  Viktigaste kravet om 100% TILLIT.  

Den tilliten har sedan i början av oktober raderats till obefintlig, i detta ligger mitt beslut till fullo att inte skriva boken.

 

Norrköping 17 november 2017

 Stefan Di-Omnia

FÖRFATTARE


 

Pressmeddelande 5 juni 2017


En polisanmälan har inlämnats mot mig för grovt förtal i två fall enligt 5 kap 2 § till polismyndigheten i Norrköping. Samt i två fall också brott mot personuppgiftslagen. Anmälan riktar sig mot mig som författare och min BOKblogg som jag skriver, bloggen som handlar om min kommande kriminalroman KATTSTRYPAREN Rum 419.

I boken och då också i alla texterna på BOKbloggen förekommer endast fiktiva karaktärer. Alltså påhittade, uppdiktade, imaginära och därmed obefintliga personer i en fiktiv story.  


Så vilka obefintliga personer kan då bli grovt förtalad enligt lagen?

Ja den frågan överlåter jag helt och hållet till polis, åklagare att utreda. När utredningen sen är klar så avgör åklagaren om materialet räcker till att väcka ett åtal mot mig. Sen får Tingsrätt och Hovrätt avgöra om det är ställt bortom allt rimligt tvivel om en eller flera fiktiva karaktärer, påhittade, uppdiktade, imaginära och obefintliga personer är möjligt att förtala.

  Om rätten kommer fram till att det går att förtala en eller flera obefintliga personer och då dömer mig för förtal i någon form, så tar jag absolut straffet som det innebär.

 

MEN kommer jag i mitt litterära verk; - boken att använda mig då av fiktiva karaktärer?

 

"JAG HAR NÄMLIGEN EN PLAN"

(B)


Norrköping 5 juli 2017

 Stefan Di-Omnia

FÖRFATTARE

 


Följ utvecklingen med boken KATTSTRYPAREN Rum 419 BOKbloggen som du hittar HÄR 

Tidningen  NollElva

 

Norrköpings tidningar

 

Året Runt

RADIO 

Sveriges Radio P4 i programmet: SÖNDAGAR med Stina Wollter


Stefan samtalar med Stina Wollter om att vara homosexuell i ett sammanhang där sexuella läggningen inte är så accepterad. Att vara någon men ändock inte kunna vara den man är utan att förtränga sin egen självbild till att bli osynlig för alla inklusive sig själv.  Här kan du lyssna på Stefan och Stinas samtal som sändes direkt söndagen 12 februari 2017.

SÖNDAGAR MED STINA WOLLTER

stinawolterp4jpg

 

Sveriges Radio P4 Östergötland

 

Sveriges Radio P4 DALARNA

 

Sveriges Radio P4 Östergötland