BOKbloggen

BOKbloggen

 
BOKbloggen skriver jag för dig som vill veta lite mer om mina pågående bokprojekt. Ger dig som läsare chansen att följa med till platser där handlingen i manuset utspelar sig. Platser där jag tagit bilder som jag har för att kunna i detalj beskriva platsen, miljön och detaljer som annars vore omöjligt för mig att ha i minnet under hela skrivprocessen. Jag skriver böcker som är baserade på verkliga händelser, så nära verkligheten jag kan komma. Men allt material som jag får fram i mitt researcharbete kommer inte att få plats i den färdiga boken, lite av detta material skriver jag om på BOKbloggen.

Direkt till BOKbloggen redan nu: HÄR

BOKbloggen använder jag mig av kategorier, den bok jag skriver inlägg om har på BOKbloggen en egen kategori med delar av bokens titel. Typ som KATTSTRYPAREN eller LÄNGS VÄGEN. Varje boktitel har också en hashtag # med hela bokens titel, typ som #KATTSTRYPARENRUM419 eller #LÄNGSVÄGENDÖRVÄNSKAPEN, så det blir lätt för dig att följa med i alla inlägg som handlar om den bok som du vill läsa mer om på BOKbloggen.

Jag hoppas du tittar in och besöker min BOKblogg som dagligen har över 750 unika besökare, som följer min skrivprocess med kriminalromanerna KATTSTRYPAREN Rum 419 och Längs Vägen Dör Vänskapen.

Kriminalromanen KATTSTRYPAREN Rum 419 handlar om det så kallade "HOTELLMORDET". Den kvinnliga karaktären i boken är psykopaten som ingen vill träffa, ondskans dotter är barnet som planerar att förgöra och förstöra livet för alla de som är lyckligare än hon själv. Lyckan som hon ser i pengar, andras pengar som hon tar till alla medel hon kan ta till för att komma över. Mord är bara en bit på vägen mot hennes fullständiga lycka. Planerade åtgärder, kallsinnighet, empatilöshet samt helt känslolös är hon den onde som känner ingen ånger när hon ser offret i ögonen samtidigt som skräckens ögonblick förminskar deras pupiller till små springor av hennes hot om att förinta dem.

Så många är de som hotats och tystats för stunden, men också för all evighet. Dottern gör ingen skillnad på barn eller vuxna, ej heller undkommer hennes eget kött och blod att straffas. Hon ler och njuter då hon ser offrets ögonvitor sakta spricker i för henne vackra blodröda punktformade mönster. Den makten är för henne det ända hon verkligen kan älska mer än pengarna hon får och sig själv. Känslan i att hon är bara den som avgör om det är dags för att snabbt släppa på trycket eller låta person långsamt dö...
Kriminalromanen
KATTSTRYPAREN Rum 419  bokreleasen endast för inbjudna sker 28 november i Norrköping. Bokreleasen som är öppen för alla  sker 8-12 december 2018 i Gamla stan Stockholm. På BOKbloggen läser du redan nu om den fruktade ondskans dotter, HÄR